Dyr
Årstid

Hind/ Kalv . Skottland. Glenfiddich & Cabrach Estates

Kode: 2024_Hi_04Sc

2024_Hi_04Sc_Skottland Hind Glenfiddich & Cabrach Estates
Hind Stalking • 1-2 jegere

Hundyrjakt i det skotske høylandet regnes som en av de mest spennende og utfordrende jaktopplevelsene noen jeger kan ønsker for. For å se og jakte den majestetiske hjorten på fjellet under brunsten i september /oktober eller jakten om vinteren, er en utfordring som de fleste jegere må prøve minst en gang i livet.
Å jakte i avsidesliggende fjellområder, kan ta pusten fra mest lidenskapelige hjortejeger.
Vi kan tilby hjortejakt på mer enn 150.000 hektar av noen av de fineste eiendommene i høylandet. Den enkelte områder dekker fra 3.000 til 50.000 hektar med førsteklasses hjorteterreng, der grupper på opptil 4 jegere kan jakte i samme periode på en 2:1-basis.
Selv om noen av våre jaktområder krever en rimelig kondisjon, kan andre jaktes av de fleste jegere med en viss grad av kondisjon.
Hundyrsjakt foregår vanligvis fra tidlig morgen (09.00) til sent på ettermiddagen.

Glenfiddich Estate er en av de mest kjente hjortejaktene i det nordøstlige Skottland. Godset ligger bare 80 km vest for Aberdeen flyplass, og dekker mer enn 20.000 hektar med åpen bakke og store skogområder på undergrunnen. Godset yter tjenesten til 2 stalker.
Det er en sterk bestand av hjort på eiendommen, og mer enn 35 hjorter og 200 hinder blir skutt hvert år mellom september og februar. Vi kan tilby utfordrende hindjakt for inntil 2 jegere av gangen 2:1, med forventning om å få 1-2 hinder pr jeger pr. dag.
Det er ingen limit på hunndyrsjakt.
Overnatting arrangeres på lokale hoteller/pensjonater med frokost, dobbeltrom.Pris
GBP 1500
Jaktdager
3
Land
Skottland
Sesong
Novemberr-Februar