Dyr
Årstid

Vegard Eriksen (myllargutten)
Stifter og daglig leder av Mylla.
Med barndomshjemmet fem meter fra Myllavannet startet Vegard og fiske karrieren når han var en «neve stor». Det første vilt felte Vegard når han var 5 år gammel. Vegard levde senere i skogen nord i Nordmarka i 8 år som pelsjeger med jakt, fangst, fiske, krepsing som levevei. Begynte og reise utenlands i 1993 og har etter det vært på nærmere 300 reiser over hele kloden. Mest jakt, men også en del fisketurer og andre typer reiser. Vegard har et bredt kontakt nett over hele verden. Fungerer som reiseleder på en del turer. Vegard er vokst opp med harejakt med dunker og hygen, men liker best og jakt skogsfugl og ryper med sin vorstehhund Vilma.

Vegard snakker Norsk og Engelsk

Marta Chudzicka jobber på kontoret og er ansvarlig for våre reiser til Europa. Marta kommer fra en jeger familie i Polen og er også selv jeger og fisker. Marta har bla. skutt bjørn i Canada og antiloper i Sør-Afrika. Hun har fisket hai i Namibia og røye på Grønland.

Marta snakker Polsk, Engelsk, Norsk, Tysk og litt Spansk.

Helje Medalen er en meget erfaren jeger som har jaktet nesten alt som kan jaktes i Norge.  
Helje er årlig reiseleder på drivjakter i Europa, og noen ganger på jaktreiser til Sør-Afrika og Canada.

Helje snakker Norsk og Engelsk.

Knut Grostad er vår spesialist på reiser til det sørlige Afrika og han fungerer også som reiseleder på mange turer. Den største gruppen Knut har hatt med til Afrika som reiseleder for Mylla er på hele 24 personer.

Knut snakker Norsk og Engelsk.