Dyr
Årstid

2022 Skottland. Råbukk Craigston Estate _ Aberdeenshire

Kode: 2022_B_03Sc_ Craigston Estate _

Tilbud: 2022_B_03Sc_Skottland råbukk Craigston Estate _ Aberdeenshire

Craigston Castle Estate • Aberdeenshire
Jakt fra midten av april til begynnelsen av august med opptil 4 jegere om gangen.
Craigston Castle Estate, med omkringliggende jordbruksland, ligger nordøst i Skottland ved byen Turriff, 50 km nord-vest for Aberdeen flyplass.
Godset med omkringliggende gårdsområder har mer enn 3500 hektar med blandet terreng, bestående av skog og frodig jordbruksland med myrer, enger og storslåtte kystlinjer.
En vakker og variert landskapstype som er en ideell biotop for en stor bestand av vilt, hvor ca 35 kan felles årlig. Noen av dem er også i medalje klassen.
Det kan også være mulighet for å kombinere bukkejakt med andre aktiviteter som; laksefiske i elven Deveron, ørret fiske, duejakt og havfiske.

Bukkejagten
Til bukkejakten er det fast tilknyttet 2 stalkere, men ytterligere 2 stalkere kan leies inn så opp til 4 jegere kan jakte 1:1 eller 2:1 i samme periode. Det forventes at den enkelte jeger får gode muligheder for at nedlegge gjennomsnittlig 1 bukk pr. dag 1:1 eller mellem 3- 5 bukker pr. jakt uke, bestående av 3-4 dages jakt med 6-8 pürsch.
Trofeafgifter avregnes etter endt jakt til en fastpris på £225.00 pr. bukk opp til medaljeklasse. Bukker som kan ligge i medalje klasse, vil først bli oppmålt i Skottland, for senere bli sendt som postpakke til Norge.
Innkvarteringen foregår på Craigston Castle med egen forplejning eller på lokal hotell med frokost.

Overnatting • Turriff • Aberdeenshire
Innkvarteringen kan enten foregå på et lokalt hotell med frokost, dobbeltrom eller i en av godsets feriehus med selvhusholdning.
Slottet ligger i naturskjønt område kun 15 km fra nordkysten av Skottland nær byen Turriff og kun 50 km fra Aberdeen flyplass.
Det er mange vakre severdigheter langs den nordøstlige kysten av Skottland, inkludert fiskemuseer og akvarier. På samme måte er det også
mange restauranter og puber i området, samt supermarkeder hvor du handler selv hvis du foretrekker å spise hjemme.
Det er en tilleggsavgift for et enkeltrom fra GBP 40 per person. person pr. natt.Pris
GBP 950,-
Jaktdager
3
Land
Skottland
Sesong
April-August