Dyr
Årstid

2022. Skottland Hjort Glenprosen _Kirriemuir _Agnus

Kode: 2022_H_03Sc_Skottland Hjort Glen

Pris jeger 2:1 eller 1:1 (inklusiv 2 hjort) GBP 2690    
Mer informasjoner finner du i pdf.

Glenprosen Estate • Kirriemuir • Angus

Tilgjengelighet: uke 40. • 2-9 oktober 10-12 hjort
Hjortejakt • 2-4 jegere • September til 20. oktober •
Glenprosen Estate er en fantastisk høylandseiendom, ved siden av The Royal Estate of Balmoral Castle og ligger ca. 10 miles (16 km.) nordvest for landsbyen Kirriemuir i Angus-regionen og bare 70 miles (100 km.) fra enten Aberdeen eller Edinburgh flyplasser.
Eiendommen dekker mer enn 10.000 hektar med åpent fjell og noen skoger med spektakulær utsikt over Angus-fjellene.
Det skytes ca 50 hjort årlig, flere av god trofékvalitet til å være høylandshjort. The Estate gir 2 stalkere som kan følge opptil 4 jegere 2:1 om gangen. Stalking i en hel uke er fra mandag til fredag og noen ganger også på lørdager, avhengig av hvordan mange jegere i gruppem og antall hjorter som skal skytes. Vi forventer at hver jeger skyter 2-3 hjort i løpet av 3-5 dagers jakt.
Overnatting kan ordnes som selvhushold i en hyggelig feriehytte med spektakulær utsikt over godset. Det ville det også være mulig å organisere en lokal kokk til å gjøre alle måltidene mot ekstra kostnader. Hvis hytta ikke er ledig, kan vi også ordne overnatting på et av de lokale hotellene med frokost og dobbeltrom, som ligger innen ½ times kjøring fra eiendommen.


Det er viktig å forstå at hjortejakt i det skotske høylandet ikke er troféjakt. Dette er en natur- og jaktopplevelse hvor den profesjonelle stalker vil velge en individuell hjort som har nådd en viss alder eller hvor geviret har nådd sin potensial og har begynt å gå tilbake. Imidlertid vil de fleste stalkere alltid prøve å få gjesten hans et fint og representativt trofé som han kan bringe tilbake fra sin jakttur til Skottland. Og hvis timingen er riktig, kan noen jegere til og med være heldige og skyte en spesiell interessant trofé hjort. Bare noen få jegere er heldige og får sjansen til å skyte en gammel 12-pokkershjort (kongehjort), selv om han kanskje ser noen på godset.

De fleste av våre hjortepakker inkluderer 2-3 hjorter pr. jeger per uke. Ved noen få anledninger kan det være færre eller flere hjort inkludert i pakken. Hver profesjonell stalker vil vanligvis gi sjansen til å få 1 hjort per dag i gjennomsnitt. Hvis 2 jegere deler en rifle (2:1) krever vi vanligvis minimum 3-4 stalking dager for å skyte 4 hjort.
Vær oppmerksom på at i Skottland generelt kjøper du retten til å skyte et antall hjorter og ikke et antall stalkingdager. Når individuell jeger har skutt sitt antall hjorter inkludert i pakken, anses jakten som fullført uavhengig av antall dager han oppholder seg i landet. Noen ganger kan vi være i stand til å tilby ekstra hjort mot ekstra kostnader, men bare hvis godset samtykker til utvidelsen av jakten.


Mer informasjoner finner du i pdf.

Pris
GBP 2690
Jaktdager
3
Land
Skottland
Sesong
September-Oktober