Predator

Dyr
Årstid

Predator

Hvitrussland
Jakten på ulv foregår hele året og lokkejakt er veldig bra i august. Det er også fint å jakte i perioder med litt snø, eksempel desember til mars. I noen områder legger vi åte på forhånd før jegerne ankommer.
Jaktdager: 3
11 300 NOK
Kanada
Nå kan du bli med på vinterjakt etter rovdyr i Canada der jaktmåten er åte og lokkejakt. Du kan skyte ulv, gaupe og coyote. For coyote er det ingen trofeavgift. Snøskuter er transportmidlet på vintertid, og du reiser rundt sammen med guiden og sjekker åtepl...
Jaktdager: 6
38 000 NOK
Kanada
Nå kan du bli med på ulv og prærieulvjakt i Alberta der jaktmåten er åte og lokkejakt. Du kan skyte ulv og prærieulv (coyote). For prærieulv er det ingen trofeavgift.
Jaktdager: 6
35 000 NOK
Russland
Kirov-regionen er en av de største i Nechernozyomnaya-sonen i Russland. Regionen ligger nord-øst for den europeiske delen av Russland. Regionenes areal er 120 800 km2.
Jaktdager: 6-8
34 000 NOK
Kanada
Mountain lion, cougar, eller puma som de fleste her hjemme velger å kalle dette fascinerende rovdyr fra Nord-Amerika som finnes i et stort antall mange plasser. En velvoksen puma kan veie fra 60-80 kg og er et unikt trofe...
Jaktdager: 7
95 000 NOK